Leave Your Message
Le matafaioi a le gabion mesh i le inisinia hydraulic

Tala Fou

Le matafaioi a le gabion mesh i le inisinia hydraulic

2024-02-08

I galuega faʻasao vai, o upega o gabion e taua tele i le faʻamautinoaina o le mautu ma le faʻaauauina o fausaga eseese. O pusa uaea nei e tumu i maa po o maa e masani ona faʻaaogaina i galuega faufale e puipuia ai le tafia, pulea le tafe o le vai, ma puipuia le eleele mai le tafe ese.

Gabion nets, e taʻua foi o ato gabion, ua faʻaaogaina mo le tele o seneturi ma ua lauiloa mo lo latou tumau ma le aoga i le puleaina o vai. O nei fausaga fa'apitoa e masani ona fa'aogaina i le puipuiga o le vaitafe ma le auvai, fa'amautu o le malifa, ma le fauina o puipui. O le fesoʻotaʻiga faʻapipiʻi o upega gabion e mafai ai ona fetuʻunaʻi ma teteʻe atu i le mamafa o le vai, ma avea ai ma fofo lelei mo galuega faʻasao vai.

O se tasi o matafaioi autu o upega gabion i galuega faʻasao vai o le puleaina o le tafia. Pe a tuʻuina i luga o auvai poʻo matafaga, o upega o gabion e mafai ona puipuia lelei le tafia o le eleele e ala i le faʻafefeina o le aʻafiaga o le tafe o le vai ma faʻaitiitia ai le malosi o galu. E fesoasoani lea e fa'amautu ai le mautu o le si'osi'omaga o lo'o siosiomia ma puipuia ai eleele taua mai le malepelepe i le tafia.

I le faaopoopo atu i le pulea o le tafia, o upega o le gabion e iai foi sona sao taua i le puleaina o le tafe o le vai. E ala i le tuʻufaʻatasia o fausaga o le gabion i galuega faʻasao vai, e mafai e inisinia ona faʻatonutonu lelei le tafe o le vai, puipuia lologa, ma faʻaitiitia le lamatiaga o le tafia. E taua tele lenei mea i nofoaga e masani ona mamafa timuga poʻo lologa, lea e manaʻomia ai le pulea lelei o le tafe o le vai mo le saogalemu ma le faʻamaoni o atinaʻe lata ane.

O upega o Gabion e faʻaaogaina lautele i le fausiaina o puipui puipui, lea e taua mo le faʻasaoina o eleele ma le puipuia o le faʻaleagaina o le eleele. O nei fausaga e fesoasoani i le faʻamautu o malifa ma puipuia le feʻaveaʻi o le palapala, ma faʻaitiitia ai le lamatiaga o eleele solo ma isi faʻalavelave faʻanatura. O lo latou fetuutuunai ma le faʻaogaina e avea ai puipui puipui o le gabion o se filifiliga lauiloa mo galuega faʻasao vai, aua latou te faʻatagaina le alavai masani o le vai aʻo tuʻuina atu le lagolago faʻavae.

E le gata i lea, o upega o gabion e faauo i le siosiomaga ma gafataulimaina, ma avea ai ma se filifiliga manaia mo galuega faʻasao vai. O le faʻaaogaina o maʻa masani poʻo mea faʻatumu papa e faʻaitiitia ai le aʻafiaga o le siʻosiʻomaga o le fausiaina, ma o le umi o fausaga o gabion e faʻaitiitia ai le manaʻomia mo le tausiga faifaipea ma le toe faʻaleleia. O le mea lea e maua ai se fofo taugofie ma fa'alelei mo le puleaina o puna'oa ma le puipuia o le siosiomaga.

I le aotelega, o le matafaioi a upega gabion i galuega faʻasao vai e tele ona itu ma e manaʻomia mo le puleaina gafataulimaina o punaʻoa vai. Mai le taofiofia o le tafia i le puleaina o le tafe o le vai ma le fausiaina o puipui, o upega o le gabion e ofoina atu se fofo sili ona lelei ma aoga mo le tele o luitau tau vai. Aʻo faʻaauau pea ona faʻatupulaia le manaʻoga mo le faʻasaoina o le vai ma le puipuiga o le siosiomaga, o le faʻaaogaina o upega o gabion e foliga mai o le a sili atu ona taatele i galuega faʻasao vai i le lumanaʻi.