Leave Your Message
2024 Tausaga Fou Saina: O se Fa'amanatuga Fa'afiafia

Tala Fou

Tala Fou Categories
Tala Fou Fa'apitoa

2024 Tausaga Fou Saina: O se Fa'amanatuga Fa'afiafia

2024-02-02

A o faagasolo le tausaga 2024, e faitau piliona tagata i le lalolagi o loo sauni e faamanatu le Tausaga Fou a Saina, lea e lauiloa foi o le Spring Festival. O lenei aso malolo masani, lea e mulimuli i le kalena o le masina, o se taimi mo faatasiga faaleaiga, tausamiga, ma le faamamaluina o tuaa. O le Tausaga Fou a Saina e pa'ū i le aso 10 o Feburythi le 2024, e faailoga ai le amataga o le Tausaga o le Tarako.

I totonu o Saina, o le agaʻi atu i le Tausaga Fou a Saina o se vaitau o le vevesi ma le pisi aʻo sauni aiga mo faʻafiafiaga. O aso a o lumanaʻi le aso tele, e faʻamama lelei fale e tafi ese ai soʻo se faʻalavelave leaga ma maua ai le avanoa mo le manuia. O auala e olaola i moli mumu, tipi pepa, ma isi teuteuga e faʻaalia ai le manuia ma le manuia.

O se tasi o tu ma aga sili ona taua e fesoʻotaʻi ma le Tausaga Fou a Saina, o le taumafataga o le reunion, lea e faia i le afiafi o le tausaga fou. E fa'apotopoto aiga e fa'asoa se taumafataga tele e masani ona aofia ai i'a, dumplings, ma isi mea'ai masani. O lenei taumafataga o le toe faatasiga o se taimi e mafaufau loloto ai ma faafetai, faapea foi ma se avanoa mo tagata o le aiga e puʻe ma fusifusia.

I le aso moni o le Tausaga Fou a Saina, e fai e tagata ni lavalava fou ma fesuiai teutusi mumu e tumu i tupe, e faʻaalia ai le manuia ma le manuia, aemaise lava mo tamaiti ma tagata matutua e leʻi faaipoipo. O loo olaola ala tetele i solo felanulanuai, siva tarako, ma mea faapapa, o ia mea uma e tatau ona taofia ai agaga leaga ma amata ai se tausaga o le manuia.

O le Tausaga Fou a Saina e le na o Saina e faamanatuina; e matauina foi i le tele o isi atunuu e taua tele nuu Saina. I nofoaga e pei o Sigapoa, Meleisia, ma Taialani, e iloagofie le agaga fiafia a o faapotopoto tagata e taumamafa i faigaʻai, faafiafiaga, ma tu masani. E oo lava i atunuu mamao e pei o le Iunaite Setete ma Kanata e auai i le faamanatuina, faatasi ai ma aai e pei o San Francisco ma Vancouver e talimalo i solo ma mea e fai i le Tausaga Fou a Saina.

A o amata mai le Tausaga o le Tarako i le 2024, e toʻatele foʻi tagata o loʻo tulimatai atu i faʻalapotopotoga eseese ma faʻafiafiaga o le a faia i le lalolagi atoa. O nei fa'afiafiaga o le a fa'aalia ai musika fa'aSaina, siva, ma martial arts, e tu'uina atu ai i tagata o so'o se tulaga le avanoa e fa'afetaia ai ma auai i le mauoa o le aganu'u a Saina.

E le gata i fa'afiafiaga, o le Tausaga Fou a Saina o se taimi fo'i e toe manatunatu ai ma fa'afouina. E faʻaaoga e tagata lenei avanoa e seti ai ni sini fou, faia ni faʻaiuga, ma tuʻu ese soʻo se mea leaga mai le tausaga talu ai. O se taimi e toe amata ai ma talia avanoa e sau ma se amataga fou.

Mo le toatele, o le Tausaga Fou a Saina o se faamanatu o le taua o le aiga, tu masani, ma le nuu. O se taimi e faamalosia ai sootaga, faatupuina le agalelei, ma atiina ae se agaga o le faamoemoe ma le faamoemoe. A o sauni tagata i le lalolagi aoao e amatalia le Tausaga o le Tarako, latou te faia ma se lagona o le faamoemoe ma le olioli, ma le naunau e talia avanoa ma faamanuiaga uma o loo teuina i le tausaga fou. Manuia le Tausaga Fou Saina!